Izaslanstvo Kongresa Sjedinjenih Američkih Država u HRZ-u

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2021/01/hrz-oznaka-1-1024x607.jpg

Izaslanstvo Kongresa SAD-a posjetit će Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i sastat će se sa zapovjednikom HRZ-a brigadnim generalom Michaelom Križancem

Izaslanstvo Kongresa Sjedinjenih Američkih Država u sklopu službenog posjeta Republici Hrvatskoj, posjetit će u četvrtak 6. listopada 2022. godine Hrvatsko ratno zrakoplovstvo u vojarni „pk Marko Živković” na Plesu s početkom u 12:30 sati.

Dvostranačka delegacija od šest kongresnika koju predvodi kongresnik Adam Smith, predsjednik Odbora za oružane snage, sastat će se sa zapovjednikom HRZ-a brigadnim generalom Michaelom Križancem i suradnicima.

Nakon sastanka sa članovima Odbora za oružane snage američkog Kongresa bit će prezentirani helikopteri UH-60M Black Hawk i OH-58 D Kiowa Warrior koji se koriste u Oružanim snagama RH i dio su donacije Vlade SAD-a.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u četvrtak 6. listopada 2022. godine u vojarnu “Pukovnik Marko Živković” na Plesu najkasnije do 12,10 sati te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail infor@morh.hr najkasnije do četvrtka 6. listopada 2022. godine do 9 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Izaslanstvo Kongresa Sjedinjenih Američkih Država u HRZ-u pojavila se prvi puta na MORH.Najave