Potpisivanje Sporazuma u Splitu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/07/morh-1024x607.jpg

U Splitu će se potpisati sporazumi Ministarstva obrane Republike Hrvatske s Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture i Ministarstvom poljoprivrede

U vojarni „Admiral flote Sveto Letica-Barba“ u Splitu u utorak, 23. srpnja 2019. s početkom u 10 sati održat će se svečano potpisivanje sporazuma Ministarstva obrane Republike Hrvatske s Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture i Ministarstvom poljoprivrede.

Tom će prigodom biti potpisani Sporazum o nabavi dva plovila za nadzor morskog ribarstva, Sporazum o utvrđivanju uvjeta za stjecanje i obnovu svjedodžbi o osposobljenosti temeljem plovidbene službe ostvarene na ratnim brodovima Hrvatske ratne mornarice i brodovima Obalne straže RH te Sporazum o zajedničkoj suradnji u provedbi sporazuma o privremenom prijenosu imovine Europske agencije za pomorsku sigurnost (EMSA) na brigu Republike Hrvatske.

Sporazume će potpisati potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i ministrica poljoprivrede Marija Vučković.

Nakon potpisivanja sporazuma, prijavljenim predstavnicima medija bit će omogućen obilazak opreme za suzbijanje onečišćenja mora.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje potpisivanja Sporazuma i predstavljanje sustava bespilotnog zrakoplova u funkciji sigurnosti plovidbe i zaštite mora od onečišćenja da dođu u utorak, 23. srpnja 2019., na glavni ulaz vojarne “Admiral flote Sveto Letica – Barba”, Zrinsko–frankopanska 207a u Splitu, najkasnije do 9.30 sati te da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr do ponedjeljka, 22. srpnja 2019. do 16 sati.

Prijave trebaju sadržavati ime i prezime, naziv medijske kuće, status (novinar/fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Potpisivanje Sporazuma u Splitu pojavila se prvi puta na MORH.



Najave