Izložba u galeriji "Zvonimir"

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/izlozba_02032012_c.jpg

U galeriji MORH-a "Zvonimir", Bauerova 33 u Zagrebu, u subotu 3. ožujka 2012. u 18 sati bit će otvorena izložba slika autora Eugena Varzića pod nazivom "Drugi svijet".

Izloženo će biti 20-ak slika velikog formata, neuobičajenih dimenzija i specifičnih po tome što je ukupan proces stvaranja slika bio dostupan na društvenim mrežama i putem bloga kojeg je umjetnik vodio.

Eugen Varzić rođen je 1972. godine u Đakovu. U Slavonskom Brodu završio je osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na slikarskom odjelu Filozofskog fakulteta u Rijeci 1999. godine. Uz slikarstvo bavi se kratkim filmom, dizajnom i fotografijom. Izlagao je na više desetaka samostalnih izložbi, te na više od stotinu skupnih u zemlji i inozemstvu. Za svoj rad više puta je nagrađivan. Član je Hrvatskog društva likovnih umjetnika Istre i Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika. Vlasnik je autorske galerije Art studio Varzić u Poreču gdje živi i stvara kao slobodni umjetnik.
Više o izložbi i autoru na http://eugenvarzic.com/anotherworld, www.eugenvarzic.com

Izložba se može razgledati do 13. ožujka 2012. u radno vrijeme galerije "Zvonimir": pon-pet od 10,00 do 18 sati. Ulaz slobodan.



Najave