Hrvatsko izaslanstvo na izložbi "IDEX 2013"

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/index_2013_logo.jpg

Pomoćnik ministra obrane Viktor Koprivnjak i načelnik GS OS RH general pukovnik Drago Lovrić posjetit će izložbu opreme i naoružanja "IDEX 2013" koja se od 17. do 21. veljače 2013. godine održava u Abu Dhabiju, Ujedinjeni Arapski Emirati. Na izložbi "IDEX 2013" sudjeluju i predstavnici hrvatske obrambene industrije.

Hrvatsko izaslanstvo sudjelovat će u radu konferencije o obrambenoj suradnji "The Gulf Defence Conference" koja će se održati u subotu 16. veljače 2013. godine. Skup koji okuplja istaknute predstavnike obrambenog i sigurnosnog sektora iz cijelog svijeta organizira Institut za bliskoistočne i zaljevske vojne analize. Ovogodišnja konferencija bit će prigoda za razmjenu mišljenja o novim paradigmama kopnenog ratovanja, buduće transformacije zračne moći i snaga, te promišljanja o projekciji mornaričkih snaga i mornaričkih operacija.  

Tijekom boravka u Abu Dhabiju general pukovnik Drago Lovrić imat će bilateralni sastanak s načelnikom GS vojske UAE general pukovnikom Hamadom Mohammadom Thani Al Rumaithinijem.



Priopćenja