Čestitka Načelnika GS OSRH povodom Dana HRZ-a i PZO

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/tn_osrh_208x139-1.jpg

Poštovani vojnici, dočasnici, časnici, generali, službenici i namještenici – pripadnici Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane,

 

s iskrenim zadovoljstvom i poštovanjem upućujem vam iskrene čestitke u povodu vašeg dana, 21. obljetnice utemeljenja i djelovanja Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane.

Ponosan sam na vaš rad i djelovanje od stvaranja samostalne i slobodne Republike Hrvatske do aktivnosti koje provodite u zemlji i u mirovnim misijama i operacijama, a u koje ste ugradili iskustvo, znanje i spremnost. Svakim danom dokazujete svoju profesionalnost i domoljublje na ponos građana  Republike Hrvatske i  hrvatskih oružanih snaga.

Vi ste važan dio Oružanih snaga RH. Nemjerljiv je i iznimno dragocjen vaš doprinos u zadaći traganja i spašavanja, medicinskog zbrinjavanja, protupožarne zaštite, i ono najvažnije, očuvanja suvereniteta Republike Hrvatske. Vjerujem da će Republika Hrvatska, cijeneći  ljudski  potencijal koji posjeduje HRZ i PZO, stvoriti preduvjete daljnjeg razvoja zrakoplovnih snaga koje će i nadalje biti siguran oslonac suverenitetu i sigurnosti hrvatske države.

Poštovani pripadnici HRZ-a i PZO-a,

od srca vam čestitam vaš dan. Čestitam svima koji su svih ovih godina živjeli s Hrvatskim ratnim zrakoplovstvom i protuzračnom obranom, kao i svim nekadašnjim pripadnicima koji su svoje živote, karijere i znanje ugradili u ratno zrakoplovstvo koje imamo danas. Pohvaljenim i nagrađenim pripadnicima upućujem iskrene čestitke, a svima vama želim ispunjenje profesionalnih ciljeva uz obilje zadovoljstva i sreće te  osobnih uspjeha.

S osobitim poštovanjem,

 

NAČELNIK GS OSRH

general pukovnik

Drago Lovrić



Priopćenja