Čestitka ministra Kotromanovića zlatnim jedriličarima

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/veslaci_05072012_v.jpg

Ministar obrane Ante Kotromanović uputio je danas, u četvrtak 5. srpnja 2012. čestitku pripadnicima Oružanih snaga RH - jedriličarskom dvojcu u klasi 470 Šimi Fanteli i Igoru Mareniću na jučer obranjenoj zlatnoj medalji na Europskom prvenstvu u jedrenju klasa 470, održanom od 28. lipnja do 4. srpnja 2012. u škotskom Largsu, Velika Britanija.

"Poštovani Šime i Igor, u ime svih pripadnika Oružanih snaga RH, djelatnika Ministarstva obrane i svoje osobno, čestitam Vam na još jednom Vašem velikom uspjehu - osvojenoj zlatnoj medalji na Europskom prvenstvu u jedrenju u Velikoj Britaniji. Taj rezultat je tim veći obzirom da ste njime obranili prošlogodišnji naslov te nastavili niz osvajanja medalja na svjetskim i europskim prvenstvima. Ponosni smo da ste pripadnici velike obitelji Oružanih snaga RH, te da svojim predanim timskim športskim radom, profesionalnošću i požrtvovnošću ostvarujete ovakve zavidne uspjehe, te vam ovim putem želimo što uspješniji nastup na predstojećim Olimpijskim igrama u Londonu“, stoji u čestitci ministra obrane Kotromanovića.

Šime Fantela i Igor Marenić pripadnici su Oružanih snaga RH od ožujka 2011. kada su postali djelatne vojne osobe, temeljem Sporazuma o suradnji, unaprjeđenju i razvoju športa u Republici Hrvatskoj potpisanog u listopadu 2010. godine između Ministarstva obrane i Hrvatskog olimpijskog odbora.




Priopćenja