Čestitka ministra Kotromanovića srebrnom četvercu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/cetverac_03082012_v.jpg

Ministar obrane Ante Kotromanović uputio je danas, u petak 3. kolovoza 2012. čestitku pripadnicima Oružanih snaga RH - članovima veslačkog četverca na pariće Valentu Sinkoviću, Damiru Martinu, Martinu Sinkoviću i Davidu Šainu na danas osvojenoj srebrnoj medalji na Olimpijskim igrama koje se od 27. srpnja do 12. kolovoza 2012. održavaju u Londonu.

Poštovani Damire, Davide, Martine i Valente, u ime svih djelatnika Ministarstva obrane, pripadnika Oružanih snaga, i svoje osobno, čestitam Vam na veličanstvenom rezultatu - osvojenoj srebrnoj medalji na Olimpijskim igrama. San je svakog sportaša popeti se na pobjedničko postolje na Olimpijskim igrama, ali samo oni najbolji i najuporniji uspiju u tome. Ponosni smo da su pripadnici velike obitelji Oružanih snaga RH  postigli ovaj veliki uspjeh, kojim ste na veličanstven način prezentirali Hrvatsku i hrvatski sport“, stoji u čestitci ministra obrane Kotromanovića.

Damir Martin, Valent Sinković, Martin Sinković i David Šajn pripadnici su Oružanih snaga RH od ožujka 2011. kada su, temeljem Sporazuma između Ministarstva obrane i Hrvatskog olimpijskog odbora o suradnji, unaprjeđenju i razvoju športa u Republici Hrvatskoj, postali djelatne vojne osobe.



Priopćenja