Čestitka ministra Božinovića brončanom četvercu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/hina_hr_cetverac_03092011_v.jpg

Ministar obrane Davor Božinović uputio je danas, u subotu 3. rujna 2011. čestitku pripadnicima Oružanih snaga RH - članovima veslačkog četverca na pariće Damiru Martinu, Valentu Sinkoviću, Martinu Sinkoviću te Davidu Šajnu na danas osvojenoj brončanoj medalji u utrci četverca na pariće na Svjetskom prvenstvu u veslanju koje se od 28. kolovoza do 4. rujna 2011. održava na Bledu u Sloveniji.


"Poštovani Damire, Davide, Martine i Valente, u ime svih pripadnika Oružanih snaga RH, djelatnika Ministarstva obrane i svoje osobno, čestitam Vam na još jednom Vašem velikom uspjehu - osvojenoj brončanoj medalji na Svjetskom prvenstvu u veslanju u Sloveniji. Taj rezultat je tim veći obzirom da ste njime osigurali i nastup na Olimpijskim igrama 2012. godine u Londonu. Ponosni smo da ste Vi pripadnici velike obitelji Oružanih snaga RH, te da svojim predanim timskim športskim radom, profesionalnošću i požrtvovnošću ostvarujete ovakve zavidne uspjehe“, stoji u čestitci ministra obrane Božinovića.

Damir Martin, Valent Sinković, Martin Sinković i David Šajn pripadnici su Oružanih snaga RH od ožujka 2011. kada su postali djelatne vojne osobe, temeljem lani potpisanog Sporazuma o suradnji, unaprjeđenju i razvoju športa u Republici Hrvatskoj, između Ministarstva obrane i Hrvatskog olimpijskog odbora.



Priopćenja