Program na Jarunu povodom 28. obljetnice Hrvatske vojske

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/05/dan-osrh-2019_plakat_v-1024x725.jpg

Letački program, padobranski skokovi, pokazne vježbe, počasni plotuni, taktičko-tehnički zbor i grah u subotu i nedjelju na Jarunu

Objava Program na Jarunu povodom 28. obljetnice Hrvatske vojske pojavila se prvi puta na MORH.

Povodom obilježavanja 28. obljetnice ustrojavanja Oružanih snaga RH, Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske, u subotu i u nedjelju, 25. i 26. svibnja 2019. godine na ŠRC “Jarun”, od 10 do 21 sat bit će izložen taktičko-tehnički zbor, gdje će posjetitelji moći razgledati naoružanje i vojnu opremu Hrvatske vojske. Organiziran je i vojnički grah za građane, u 13 sati i u 17 sati.

Također, u nedjelju u 18:30 sati na Jarunu će se održati prigodni program koji uključuje ispaljivanje počasnih plotuna, padobranske skokove, vojno-akrobatski program Počasno-zaštitne bojne, vježbu Hrvatske vojske MINEX u kojoj sudjeluje Hrvatska kopnena vojska, Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, Zapovjedništvo specijalnih snaga i Središnjica za obavještajno djelovanje, te letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Planiran je i nastup akrobatske grupe “Krila Oluje”.

Predstavnici medija bit će pravovremeno obaviješteni o mjestu i vremenu dolaska te načinu prijave.
Više informacija o programu svečanog obilježavanja 28. obljetnice ustrojavanja Oružanih snaga RH, Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske možete pogledati na službenoj stranici Ministarstva obrane RH na poveznici.

Objava Program na Jarunu povodom 28. obljetnice Hrvatske vojske pojavila se prvi puta na MORH.



Stranica