Dodjela odlikovanja pukovniku Knudsenu i potpisivanje "Protokola o donaciji"

Ministar obrane Davor Božinović uručit će u četvrtak, 16. lipnja 2011., s početkom u 8.30 sati u administrativnom središtu MORH-a odlikovanje Red hrvatskog trolista pukovniku Sorenu Knudsenu, vojnom izaslaniku Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj, koje mu je predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović dodijelio za izniman doprinos razvoju i unapređenju bilateralne obrambene suradnje između Republike Hrvatske i Kraljevine Danske.


Također, ministar Božinović i pukovnik Knudsen potpisat će i "Protokol o donaciji" Kraljevine Danske Republici Hrvatskoj, odnosno Oružanim snagama RH, za potrebe vojno-diplomatske izobrazbe na Hrvatskom vojnom učilištu "Petar Zrinski".

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da medijski poprate navedenu aktivnost te dođu u administrativno sjedište MORH-a u četvrtak, 16. lipnja 2011., najkasnije do 8.20 sati.

Također, molimo predstavnike medija da svoj dolazak najave Službi za odnose s javnošću i informiranje MORH-a, na e-mail: infor@morh.hr ili na fax: 01/4832-905, najkasnije do srijede, 15. lipnja do 20,00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.

Osoba za kontakt je načelnica Odjela informiranja SOJI-a Emina Lišić, mob: 098/233 480.





Najave