Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman" u Zagrebu i Splitu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/02/dan_otvorenih_vrata_hvu_v.jpg
Foto: HVU / D. Volarić

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" održat će se u subotu, 9. veljače 2019. od 10.00 do 12.30 sati u vojarni "Petar Zrinski", Ilica 256b u Zagrebu te u vojarni "Admiral flote Sveto Letica-Barba" (Lora), Zrinsko-frankopanska 207a u Splitu.

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Oružanih snaga, uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva, Vojnog vođenja i upravljanja, Vojnog pomorstva i Aeronautika - smjer vojni pilot, kao i posebni kriteriji Ministarstva obrane RH za upis, kadetska prava i obveze te vojna obuka. Posjetitelji će također imati mogućnost obići Kampus, kabinete i druge objekte, razgovarati s kadetima te razgledati brodove Hrvatske ratne mornarice.  
 
Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja u Zagrebu da dođu u subotu, 9. veljače 2019. na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak najave pukovnici Vesni Iveković na e-mail: vivekovic@yahoo.com do petka, 8. veljače 2019., najkasnije do 16.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni. Osoba za kontakt za navedeni događaj je pukovnica Vesna Ivekovic, mob: 098 474 957.

Foto: HVU / D. Volarić

Zainteresirani predstavnici medija za praćenje navedenog događaja u Splitu trebaju doći u subotu, 9. veljače 2019. na glavni ulaz vojarne "Admiral flote Sveto Letica – Barba", Zrinsko–frankopanska 207a u Splitu, najkasnije do 9.45 sati i najaviti svoj dolazak kapetanu korvete Tini Sumiću na e-mail: tino.sumic@morh.hr do petka, 8. veljače 2019., najkasnije do 16.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela. Osoba za kontakt za navedeni događaj je kapetan korvete Tino Sumic, mob: 091 751 8990.

Najave