Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman"

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/dov_hvu_25042016_v.jpg
Foto : Arhiva MORH/ M. Sever

Hrvatsko vojno učilište „Dr. Franjo Tuđman“ i ove akademske godine otvara svoja vrata i nastavlja s aktivnošću koja je naišla na velik interes ne samo srednjoškolaca i njihovih roditelja, nego i cjelokupne javnosti. 

Prvi Dan otvorenih vrata održat će se u subotu, 19. studenog 2016. u vremenu od 10,00 do 13,00 sati.

Kroz kraću prezentaciju sveučilišnih studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje svi posjetitelji imat će priliku upoznati se s preddiplomskim sveučilišnim studijskim programima, uvjetima i načinu upisa, kadetskim obvezama i pravima te vojnom obukom. Predviđen je obilazak važnijih objekta u vojarni (smještajni objekti, sportske dvorane, restoran, knjižnica, kapelica) te razgled vojnog naoružanja i taktičko-tehničkog zbora. Bit će i prilike za razgovor s kadetima.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje, najkasnije do 17. studenog 2016., putem obrasca:http://vojni.unizg.hr/prijavakampus

Za sve koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurana parkirna mjesta u vojarni.  Molimo sve prijavljene posjetitelje da na Dan otvorenih vrata, 19. studenog, dođu do vojarne u Ilici 256b najkasnije do 9,45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.
Iako je broj mjesta ograničen, aktivnost Dana otvorenih vrata održavat će se svaki mjesec do svibnja, tako da će svi zainteresirani imati priliku posjetiti Dan otvorenih vrata HVU-a. 



Najave