Dan otvorenih vrata HVU “Dr. Franjo Tuđman” u Splitu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/11/oznaka-hvu-1200x711-1024x607.jpg

Uz razgovore s kadetima predviđen je obilazak objekata u vojarni, brodova HRM-a, sportskih terena, smještajnih kapaciteta i naoružanja

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu, 30. travnja 2022. godine, u vremenu od 10 do 14 sati u vojarni u “Admiral flote Sveto Letica – Barba” u pomorskoj bazi Lora, Zrinsko Frankopanska 207, Split.

Posjetiteljima će biti prezentirane osnovne informacije o sveučilišnim studijskim programima za potrebe Oružanih snaga, uvjetima i načinu upisa na studij, posebnim provjerama MORH-a za upis, kadetskim pravima i obvezama, vojnoj obuci i dr. Predviđen je obilazak objekata u vojarni, brodova HRM-a, sportskih terena, smještajnih kapaciteta kadeta te razgledavanje vojnog naoružanja. Na svakoj radnoj stanici bit će prilike za razgovor s kadetima.

ZA GRAĐANE:

Pozivamo sve zainteresirane građane da se najkasnije do 29. travnja 2022. do 10 sati prijave za sudjelovanje putem obrasca: Dan otvorenih vrata HVU “Dr. Franjo Tuđman” Split.

Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište. Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu do vojarne u Lori najkasnije do 9:45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

ZA MEDIJE:

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u subotu, 30. travnja, u vojarnu „Admiral flote Sveto Letica-Barba“, Zrinsko Frankopanska 207, Split najkasnije do 9:45 sati te da svoj dolazak prijave kapetanu korvete Grgi Keri na e-mail: grgo.kero@morh.hr do petka 29. travnja 2022.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Objava Dan otvorenih vrata HVU “Dr. Franjo Tuđman” u Splitu pojavila se prvi puta na MORH.



Najave