Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/11/oznaka-hvu-1200x711-1024x607.jpg

Predviđen je obilazak objekata u vojarni te razgledavanje vojnog naoružanja i taktičko-tehničkog zbora, a na svakoj radnoj stanici bit će prilika za razgovor s kadetima

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu 23. travnja 2022. u vremenu od 10.00 do 12.30 sati u vojarni “Petar Zrinski” u Ilici 256b u Zagrebu.

Kroz kraću prezentaciju posjetitelji će saznati osnovne informacije o preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima za potrebe Oružanih snaga, uvjetima i načinu upisa na studij, posebnim provjerama MORH-a za upis, kadetskim pravima i obvezama te vojnoj obuci.

Predviđen je obilazak objekata u vojarni te razgledavanje vojnog naoružanja i taktičko-tehničkog zbora. Na svakoj radnoj stanici bit će prilika za razgovor s kadetima.

Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do petka 22. travnja 2022. do 12.00 sati sati prijave za sudjelovanje putem obrasca: Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” u Zagrebu.

Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište. Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu u vojarnu “Petar Zrinski”, Ilica 256b najkasnije do 09.45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

Za ulazak vojarnu nije potrebna COVID-19 potvrda.

U prijavi je potrebno prijaviti i osobe u pratnji.

Sve informacije u vezi s Danom otvorenih vrata mogu se dobiti na telefon: 01/3786-666.

Objava Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” pojavila se prvi puta na MORH.



Najave