Čestitka ministra obrane polaznicima 7. naraštaja obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2022/07/wil_5641-1024x683.jpg
Polaznicima 7. naraštaja obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa uručene su diplome | Foto: MORH/ T. Brandt

Zbog svakoga od vas ponosno mogu reći kako čvrsto vjerujem u sjajnu budućnost Hrvatske vojske, poruka je ministra obrane

Ministar obrane Mario Banožić uputio je čestitku polaznicima 7. naraštaja obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa “Marko Babić”, Zapovjedništva za obuku “Fran Krsto Frankopan” nakon završne 88 kilometara duge hodnje od Udbine do Knina.

“Poštovane polaznice i polaznici obuke Središta za razvoj vođa Marko Babić,

od srca vam čestitam na završenoj obuci, obuci koja je od svakoga od vas zahtijevala da uložite maksimalno sva svoja znanja i vještine te svakoga dana pomičete vlastite granice.

Hodnja od Udbine do Knina duga 88 kilometara bila je krajnji test vaše izdržljivosti i svih vaših sposobnosti gdje ste ponovo dokazali koliko ste izvrsni.

Zbog svakoga od vas ponosno mogu reći kako čvrsto vjerujem u sjajnu budućnost Hrvatske vojske.

Budite ponosni što uz stečena nova znanja, promičete i sva ona iskustva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Ti teški ratni dani pokazali su kako je upravo dočasnik temelj pobjeda i uspjeha, a središte u Šepurinama bilo je rasadište vrhunskih ratnika i vođa.

Hvala vam što zajedno s nama gradite još spremniju, jaču i snažniju Hrvatsku vojsku.

Nikada nemojte posustati u suočavanju s izazovima, brinite jedni o drugima, čuvajte svoju Domovinu i budite istinski pobjednici!”.

Objava Čestitka ministra obrane polaznicima 7. naraštaja obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja