Čestitka ministra obrane polaznicima 6. naraštaja Središta za razvoj vođa “Marko Babić”

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2022/06/2022-056-01-hodnja-8-1024x683.jpg
Hodnja polaznika obuke za razvoj vođa u Središtu za razvoj vođa 'Marko Babić' u Udbini Foto: OSRH

Čestitam što ste prihvatili izazov i usmjerili snage u svladavanje vještina koje će pridonijeti daljnjem jačanju sposobnosti Hrvatske vojske, poručuje Banožić

Ministar obrane Mario Banožić uputio je čestitku polaznicima 6. naraštaja obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa “Marko Babić”, Zapovjedništva za obuku  “Fran Krsto Frankopan” nakon završne 88 kilometara duge hodnje od Udbine do Knina.

“Poštovani polaznici tečaja Središta za razvoj vođa Marko Babić,

čestitam vam na završenoj obuci, koja je svoju krunu imala u hodnji dugoj 88 kilometara od Udbine do Knina i tradicionalno završila na kninskoj tvrđavi.

Prihvatili ste izazov i usmjerili snage u svladavanje vještina koje će pridonijeti daljnjem jačanju sposobnosti Hrvatske vojske.

Iskustva iz Domovinskog rata pokazala su kako je upravo dočasnik bio i ostao temelj pobjeda i uspjeha, a središte u Šepurinama bilo je rasadište vrhunskih ratnika i vođa.

Ponosni smo što je obnovljeno središte ponijelo ime jedne od legendi Domovinskog rata, Marka Babića.

Neka vam njegovo djelo bude inspiracija u svakodnevnom radu na ponos i na čast domovine Hrvatske.

Hvala vam na domoljublju, na energiji i motivima koje ulažete kako bi Hrvatska vojska bila što spremnija i djelotvornija u svim područjima djelovanja!

Nemojte posustati u suočavanju s izazovima, uvijek budite istinski pobjednici!”.

Objava Čestitka ministra obrane polaznicima 6. naraštaja Središta za razvoj vođa “Marko Babić” pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja