Čestitka ministra Krstičevića vrhunskim sportašima

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/12/default-570x300-morh.jpg
Ministarstvo obrane Republike Hrvatske | MORH

Ministar Krstičević uputio je čestitke vrhunskim sportašima, pripadnicima pričuvnog sastava OSRH, na sjajnim ostvarenim rezultatima

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević uputio je u ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine, čestitke vrhunskim sportašima, pripadnicima pričuvnog sastava Oružanih snaga RH, na sjajnim ostvarenim rezultatima.

Na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u ergometrima – Croatia Indoor 2018. Martin i Valent Sinković pobijedili su u utrci seniora na 2000 metara. Natjecanje na veslačkim simulatorima okupilo je 480 sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Ukrajine te Bosne i Hercegovine.

Na dvoranskom seniorskom Prvenstvu Balkana u atletici održanom u Istanbulu Ivan Horvat i Ana Šimić osvojili su naslove prvaka, ostvarivši svoje najbolje rezultate sezone - Ivan Horvat u disciplini skok s motkom, preskočivši 5,55 m, a Ana Šimić u skoku u vis, preskočivši 1,92 m.

Na Judo prvenstvu Hrvatske 2018. održanom u Sutinskim vrelima Barbara Matić i Zlatko Kumrić osvojili su titule prvaka - Barbara Matić u kategoriji do 70 kg, a Zlatko Kumrić u kategoriji do 100 kg. Na prvenstvu se natjecalo 126 judaša i 56 judašica.

"Draga Ana i Barbara, dragi Martine, Valente, Ivane i Zlatko,
iznimno sam ponosan što vam kao pripadnicima pričuvnog sastava Hrvatske vojske mogu u ime Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH čestitati na vrhunskim rezultatima koje ste ostvarili. Od srca čestitam vama i vašim timovima sa željom da i dalje nastavite nizati uspjehe na ponos cijele domovine".



Priopćenja