Krstičević na konferenciji za medije o studiju Vojnog pomorstva

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2018/02/dov_hrm_14022018_v.jpg
Foto: HRM

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević nazočit će konferenciji za medije o integriranom preddiplomskom i diplomskom studijskom programu Vojno pomorstvo, koja će se održati u subotu, 17. ožujka 2018. godine u Domu HV Poljud u Splitu, s početkom u 11 sati.



O studijskom programu Vojno pomorstvo, koje je Ministarstvo obrane RH pokrenulo u suradnji sa Sveučilištem u Splitu, na konferenciji za medije govorit će rektor Sveučilišta u Splitu prof.dr.sc. Šimun Anđelinović, pomoćnik ministra mora, prometa i infrastrukture kapetan Siniša Orlić i zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman“ general-bojnik Mate Pađen.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija zainteresirane za navedeni događaj da dođu u subotu, 17. ožujka 2018., u Domu HV Poljud, Poljudsko šetalište 1, u Splitu, najkasnije do 10.45 sati te da svoj dolazak najave na mail: infor@morh.hr, najkasnije do petka, 16. ožujka 2018., do 18.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice i broj mobitela.



Najave