Ministrica obrane Bosne i Hercegovine u posjetu RH i MORH-u

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/12/default-570x300-morh.jpg
Ministarstvo obrane Republike Hrvatske | MORH

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević primit će ministricu obrane BiH Marinu Pendeš u službeni posjet

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević u petak, 23. ožujka 2018. godine primit će ministricu obrane Bosne i Hercegovine Marinu Pendeš koja s izaslanstvom boravi u službenom posjetu Republici Hrvatskoj.

Svečana ceremonija dočeka ministrice Pendeš u Ministarstvu obrane RH održat će se u petak, 23. ožujka 2018., s početkom u 9,00 sati.

Pozivamo fotografe i snimatelje koji žele pratiti svečani doček da dođu na Trg Kralja Petra Krešimira IV/1 u Zagrebu, najkasnije do 8,45 sati.

Po završetku bilateralnog sastanka predviđene su izjave za medije ministara Hrvatske i Bosne i Hercegovine s početkom u 10,40 sati nakon čega će obići izloženi taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme OS RH u dvorištu Ministarstva obrane RH. 

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u petak, 23. ožujka  2018., u Ministarstvo obrane RH, Trg Kralja Petra Krešimira IV br. 1, Zagreb, do 10,25 sati te da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr, danas, 22. ožujka 2018., najkasnije do 16,00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Najave