Božinović čestitao Snježani Pejčić na osvojenoj zlatnoj medalji na svjetskim vojnim igrama

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/pejcic_11052011_v.jpg

Ministar obrane Davor Božinović uputio je danas, u nedjelju, 24. srpnja 2011. čestitku pripadnici Oružanih snaga RH i hrvatskoj olimpijki Snježani Pejčić koja je na 5. svjetskim vojnim igrama u Brazilu koje završavaju danas, osvojila zlatnu medalju u streljaštvu u disciplini "50 metara, malokalibarska puška, trostav, 3x20 metaka" zabilježivši 588 krugova.


"Poštovana Snježana, u ime pripadnika Oružanih snaga RH, djelatnika Ministarstva obrane i svoje osobno, čestitam ti na tvojem još jednom velikom uspjehu - osvojenoj zlatnoj medalji na svjetskim vojnim igrama u Brazilu. Taj rezultat je tim veći kada znamo da je na ovogodišnjim svjetskim vojnim igrama u Brazilu sudjelovalo 111 zemalja natječući se u 20 disciplina.
Ponosni smo da si pripadnica velike obitelji Oružanih snaga RH te ćeš svoju profesionalnost, specifično znanje i vještinu prenositi novim naraštajima Oružanih snaga RH", stoji u čestitci ministra obrane Davora Božinovića.

Snježana Pejčić postala je pripadnica Oružanih snaga RH u svibnju 2011. godine kada je, temeljem Sporazuma MORH-a i Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) s ministrom Božinovićem potpisala Ugovor o dragovoljnom služenju vojnog roka te Ugovor o službi u OS RH u statusu djelatnog vojnika.

5. CISM Svjetske vojne igre od 19.-24. srpnja 2011. održale su se u Rio de Janeiru u Brazilu. (www.rio2011.mil.br)Priopćenja