Banožić čestitao ugovornim pričuvnicama Barbari Matić i Lari Cvjetko

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2022/10/2022-10-10-matic-cvjetko-1024x683.jpg
Izvor Hrvatski judo savez | Foto: Carlos FERREIRA (EJU)

Vrhunske sportašice – ugovorne pričuvnice HV-a judašice Barbara Matić i Lara Cvjetko ispisale su povijest na Svjetskom prvenstvu u judu

Vrhunske sportašice – ugovorne pričuvnice Hrvatske vojske judašice Barbara Matić i Lara Cvjetko u finalu Svjetskog prvenstva u judu ispisale su povijesni sportski uspjeh, prvi put dvije Hrvatice odmjerile su snage u finalu Svjetskog prvenstva u judu i postale prvakinja i doprvakinja svijeta.

Ministar obrane Mario Banožić hrvatskim judašicama uputio je čestitku:
“Od srca čestitam ugovornim pričuvnicama Hrvatske vojske Barbari Matić na naslovu svjetske prvakinje i Lari Cvjetko na tituli doprvakinje svijeta!
S ponosom možemo reći kako ste dio obitelji Hrvatske vojske.

Još jednom ste oduševile cijelu Hrvatsku, prvim hrvatskim finalom ostvarile ste povijesni uspjeh na Svjetskom prvenstvu u judu.

Pokazale ste koliko je važan sport, koliko je važna upornost i kako je predanim radom sve moguće. Ovo je vaš uspjeh, uspjeh hrvatskog sporta, ujedno i sjajna promocija hrvatskog sporta i Hrvatske uopće.

Prenosite i dalje zdrav natjecateljski duh, sportski način života i vrijednosti HV-a. Nastavit ćemo podržavati mlade perspektivne hrvatske sportaše koji svojim uspjesima pridonose ugledu i promociji Republike Hrvatske i Hrvatske vojske.”

Objava Banožić čestitao ugovornim pričuvnicama Barbari Matić i Lari Cvjetko pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja