Banožić čestitao obljetnicu osnutka specijalnih postrojbi HV-a i Dan ZSS-a

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2022/05/2022-05-20-oznaka-na-rukavu-zss-1024x768.jpg
Foto: Arhiva MORH/ M. Čobanović

Ministar Banožić čestitao je 31. obljetnicu osnutka specijalnih postrojbi Hrvatske vojske i Dan Zapovjedništva specijalnih snaga

Ministar obrane Mario Banožić u petak 20. svibnja 2022. godine uputio je čestitku povodom 31. obljetnice osnutka specijalnih postrojbi Hrvatske vojske i Dan Zapovjedništva specijalnih snaga.
“Poštovane pripadnice i pripadnici Zapovjedništva specijalnih snaga,

čestitam vam obljetnicu ustrojavanja!

U najtežim trenutcima Domovinskog rata, u odlučnim bitkama koje su donosile prevagu, braneći Domovinu izgrađivali ste nepokolebljivi duh hrvatskog specijalca.

Bili ste i ostali elita elite pobjednika! Svakom akcijom pomicali ste granice i dokazivali da za vas ne postoji izazov kojega ne možete svladati. Bili ste ljudi sa zadaćom više, tihi, ali nepokolebljivi i uspješni. Budite takvi i dalje!

U sjećanjima i molitvama su nam svi hrvatski specijalci koji su pali na putu pobjede. Njihova žrtva treba biti primjer svima nama, mladim naraštajima. Hrvatski vojnik, hrvatski specijalac zaslužan je za slobodu, za život u sigurnoj, ponosnoj i jakoj Republici Hrvatskoj.

Nastavite izgrađivati Zapovjedništvo specijalnih snaga u duhu prethodnika. Iskoristite svaki trenutak za učenje, napredovanje, svladavanje novih vještina.

Vjerujem kako se nikada nećete umoriti od doprinosa jedinoj domovini Hrvatskoj!”

Objava Banožić čestitao obljetnicu osnutka specijalnih postrojbi HV-a i Dan ZSS-a pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja