Banožić čestitao 16. obljetnicu pripadnicima GOMBR-e

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2023/03/2023-03-20-oznaka-gombr-rukav-1024x682.jpg
Banožić čestitao 16. obljetnicu pripadnicima GOMBR-e | Foto: Arhiva MORH

Gardijska oklopno-mehanizirana brigada jedan je od dokaza kako je naša HV izrasla u modernu oružanu silu, poručuje Banožić

Ministar obrane Mario Banožić uputio je pripadnicima Gardijske oklopno-mehanizirane brigade u ponedjeljak 20. ožujka 2023. godine čestitku povodom 16. obljetnice osnutka:

“Poštovane pripadnice i pripadnici Gardijske oklopno-mehanizirane brigade,

Čestitam vam od srca ponosnu obljetnicu stasanja ove iznimno važne postrojbe Hrvatske vojske. U vašim temeljima uspomena je i snaga legendarnih Sokolova, Kuna i Puma, nasljednici ste istinskih pobjednika i domoljuba i s tom mišlju obavljajte sve zadaće koje se pred vas postave.

Gardijska oklopno-mehanizirana brigada jedan je od dokaza kako je naša Hrvatska vojska izrasla u modernu oružanu silu izrazito cijenjenu među saveznicima i partnerima.

Vojnički poziv, posebno u ova izazova vremena, nosi dodatnu odgovornost, zahtjeva od svih vas još više hrabrosti, odlučnosti i profesionalizma.

Ministarstvo obrane i Vlada Republike Hrvatske uvijek će stajati iza svakoga od vas: naša vrata uvijek su vam otvorena!

Neka vam, poštovane pripadnice i pripadnici GOMBR-e, svaki novi dan bude prigoda za nove izazove i znanja, neka vas težnja za izvrsnošću nikada ne napusti.

Ostanite uvijek Domovini vjerni!”

 

Objava Banožić čestitao 16. obljetnicu pripadnicima GOMBR-e pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja