Akrobatska grupa "Red Arrows" u posjetu "Krilima Oluje"

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/red_arows_26042017_v-1.jpg
Foto: Arhiva Red Arrows

Akrobatska grupa RAF-a (Royal Air Force) "Red Arrows" iz Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske posjetit će u četvrtak 27. travnja 2017. godine akrobatsku grupu "Krila Oluje" u 93. zrakoplovnoj bazi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku.

Slijetanje akrobatske grupe "Red Arrows" u bazu Zemunik očekuje se oko 15,30 sati, a dočekat će ih piloti akrobatske grupe "Krila Oluje" i veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u Republici Hrvatskoj, Andrew Stuart Dalgleish. Nakon dočeka predviđene su izjave za medije.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji žele popratiti navedeni događaj da dođu u vojarnu "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku u četvrtak, 27. travnja 2017. godine, najkasnije do 15,00 sati, te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr., najkasnije do četvrtka, 27. travnja 2017. godine do 10,00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf, spotter) broj novinarske/osobne iskaznice i broj mobitela.



Najave