54. IMTA konferencija pozivnica

{mosmodule module=imta12-top}

 

54. IMTA konferencija

Dubrovnik, Hrvatska - biser Jadrana
5-9 studeni, 2012

Ovogodišnja tema:

"Organizacijska klima, osobne interakcije i organizacijsko ponašanje u vojnom okružju"


Veliko mi je zadovoljstvo pozvati vas da nam se pridružite na 54. godišnjoj konferenciji Međunarodne udruge za vojno testiranje (International Military Testing Association - IMTA) koja će se održati u Dubrovniku od 5.-9. studenoga 2012.

Sve raznolikije i često opasno suvremene vojne misije moguće je ostvariti samo uz stručno odabrane i pripremljene vojnika. Osim toga, za misiju su često presudne vojničke osobne interakcije, organizacijska klima u njihovim postrojbama i njihovo organizacijsko ponašanje. Počašćeni smo što imamo priliku ugostiti IMTA, kao najugledniji vojnopsihološki forum, koji omogućuje raspravu o navedenom kao i o drugim tradicionalnim temama ovog skupa poput vojnog testiranja, upravljanja ljudskim resursima, motivacije, obuke i upravljanja stresom u vojnom okružju.

Konferencija IMTA 2012 održat će se u Dubrovniku, biseru Jadrana i jednom od najljepših gradova na Mediteranu. To je mjesto bogate povijesti, umjetnosti i znanstvenih dostignuća. Zbog svoje povijesti, svog zemljopisnog položaja i proaktivne zajednice, Dubrovnik je oduvijek predstavljao mjesto susreta i raskrižje kulturnih, umjetničkih i gospodarskih odnosa, koji su pridonijeli njegovom kozmopolitskom ozračju. Mnogi kažu kako je posjet Dubrovniku nešto što suvremeni putnik ne smije propustiti, a i vojni psiholozi spadaju u tu kategoriju.

Ministarstvo obrane i Dubrovnik srdačno očekuju Vaš dolazak i sudjelovanje na konferenciji.

 

 

S poštovanjem

Sunčana Vukelić,

pomoćnica ministra obrane
za ljudske resurse



Najave