Potpisivanje Deklaracije o završetku integracije OS RH u NATO

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/nato_23102012_v.jpg

Završna integracijska konferencija i potpisivanje Deklaracije o završetku integracijskog procesa OS RH u NATO strukture, kojem će nazočiti predstavnici Oružanih snaga RH, Savezničkog zapovjedništva za transformaciju NATO-a (Allied Command Transformation) i Savezničkog zapovjedništva združenih snaga Napulj (Joint Force Command Naples) održat će se u četvrtak 25. listopada 2012. na Hrvatskom vojnom učilištu "Petar Zrinski" u Zagrebu.


U ime Oružanih snaga Republike Hrvatske, završnu Deklaraciju potpisat će načelnik Glavnog stožera OS RH general pukovnik Drago Lovrić, a u ime NATO-a zamjenik zapovjednika Savezničkog zapovjedništva za transformaciju, general zbora Mieczysław Bieniek. Potpisivanje Deklaracije o završetku integracijskog procesa OS RH u NATO održat će se s početkom u 11,00 sati, a nakon svečanosti potpisivanja predviđene su izjave za medije.

Pozivamo vas da medijski popratite navedeni događaj i dođete na Hrvatsko vojno učilište „Petar Zrinski“, Ilica 256 b, u četvrtak, 25. listopada 2012, najkasnije do 10,30 sati. Ulaz za pješake je sa Ilice 256b, dok predstavnici medija koji dolaze s vozilima ulaze s ulice Črnomerec. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr ili na fax 01/4832-905.

Osoba za kontakt za navedeni događaj je glasnogovornik MORH-a Mislav Šimatović, mob: 099/7086879.



Najave