Ministar Kotromanović čestitao veslačima na osvojenim medaljama

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/ep_17092012_v.jpg

Povodom jučerašnjeg osvajanja naslova europskih prvaka u veslanju braće Valenta i Martina Sinkovića u dvojcu na pariće, te naslova europskog viceprvaka u samcu Damira Martina, ministar obrane Ante Kotromanović uputio je  čestitku pripadnicima Oružanih snaga RH - Valentu Sinkoviću, Martinu Sinkoviću i Damiru Martinu na ostvarenim rezultatima na Europskom prvenstvu u veslanju održanom od 14. do 16. rujna 2012. u talijanskom Vareseu.


"Poštovani Martine, Valente i Damire, u ime svih djelatnika Ministarstva obrane, pripadnika Oružanih snaga, i svoje osobno, čestitam Vam na još jednom vrhunskom rezultatu kojim ste dokazali da ste s razlogom nedavno uzeli olimpijsko odličje te zasjeli i na sam vrh europskog veslanja. Iznimno smo ponosni na vaše uspjehe i ne sumnjamo da uz vas hrvatsko veslanje i sport imaju blistavu budućnost.", stoji u čestitci ministra obrane Kotromanovića.

Damir Martin, Valent i Martin Sinković pripadnici su Oružanih snaga RH od ožujka 2011. kada su, temeljem Sporazuma između Ministarstva obrane i Hrvatskog olimpijskog odbora o suradnji, unaprjeđenju i razvoju športa u Republici Hrvatskoj, postali djelatne vojne osobe.

 



Priopćenja