Uskrsna čestitka ministra Anušića i načelnika Glavnog stožera OSRH general-pukovnika Kundida

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2024/03/2024-03-30-uskrsna-cestitka-1024x683.jpg
Foto: Arhiva MORH/ J. Kopi

Čestitke vjernicima povodom Uskrsa uputili su i pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske koji se nalaze u međunarodnim mirovnim misijama i operacijama diljem svijeta

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Ivan Anušić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general-pukovnik Tihomir Kundid uputili su u subotu 30. ožujka 2024. godine čestitku povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa.

Uskrsna čestitka potpredsjednika Vlade RH i ministra obrane RH

Poštovane pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske,
poštovani djelatnici Ministarstva obrane Republike Hrvatske,
poštovane građanke i građani,
vama i vašim obiteljima od srca želim sretan i blagoslovljen Uskrs!

Isusovo uskrsnuće, kao simbol radosti življenja i suosjećanja, šalje snažnu poruku nade svima onima koji podnose velike duhovne i tjelesne patnje, posebno onima koji se suočavaju s posljedicama oružanih sukoba diljem svijeta.

Uskrs nas potiče da gradimo budućnost temeljenu na međusobnom razumijevanju, miru i sigurnosti; da ustrajemo u stvaranju boljeg društva – da stvaramo prosperitetniju i snažniju Hrvatsku.

Naše misli i molitve posebno usmjeravamo prema hrvatskim braniteljima, prema onima koji su nesebično i odlučno položili život za slobodu i mir našeg naroda.

S pouzdanjem u Boga ustrajat ćemo u svladavanju svih izazova.

Sa željom da Uskrs proslavite u miru i blagostanju, želim vam da vas punina i smisao uskrsnih blagdana nikad ne napusti.

Neka vam je sretan i radošću ispunjen Uskrs!

Uskrsna čestitka Načelnika GS OS RH

U današnje vrijeme, kada je svijetu potrebna nada, Uskrs pruža snagu i hrabrost suočiti se s raznim izazovima.

Budi nam nadu u zajedništvo i bolje razumijevanje među ljudima te nudi poticaj da na temelju kršćanskih vrijednosti činimo dobro drugima i tako dodatno oplemenimo naš život.

Sa željom da nada, vjera i mir ispune vaša obiteljska i radna okruženja, upućujem želje za sretnim i blagoslovljenim Uskrsom.

Čestitke vjernicima povodom Uskrsa uputili su i pripadnici i pripadnice Hrvatske vojske koji se nalaze u međunarodnim mirovnim misijama i operacijama diljem svijeta:

 

Objava Uskrsna čestitka ministra Anušića i načelnika Glavnog stožera OSRH general-pukovnika Kundida pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja