Uručenje prvih ugovora o vojničkoj službi novim pripadnicima HV-a i dočasničkih činova pripadnicima 2. pješačke pukovnije

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Svečanosti će nazočiti potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Ivan Anušić i zamjenik načelnika Glavnog stožera OS RH general-pukovnik Siniša Jurković

Uručenje prvih ugovora za prijam u djelatnu vojnu službu u Oružane snage RH polaznicima 43. i 44. naraštaja koji se nalaze na specijalističkoj vojnoj obuci te uručenje činova pripadnicima pričuvne 2. pješačke pukovnije iz Osijeka, održat će se u petak 12. siječnja 2024. u Domu hrvatske vojske “Brigadir Ivan Rebrina” u Osijeku s početkom u 16:00 sati.

Svečanosti će nazočiti potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Ivan Anušić i zamjenik načelnika Glavnog stožera OS RH general-pukovnik Siniša Jurković sa suradnicima.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje navedenog događaja da dođu u petak 12. siječnja, najkasnije do 15:30 sati na sjeverni ulaz u Dom Hrvatske vojske “Brigadir Ivan Rebrina”, Zvonimirova 1B, Osijek, uz prethodnu prijavu na e-mail: press@morh.hr, do petka 12. siječnja 2024. do 9:00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela, te marku i registarsku oznaku vozila. Parking za novinare osiguran je u ulici Dobriše Cesarića, sa zapadne strane Doma HV “Brigadir Ivan Rebrina”.

Osobe za kontakt su bojnica Mirjana Kiš, mob: 098/911 0180 i časnički namjesnik Josip Čičak.

Objava Uručenje prvih ugovora o vojničkoj službi novim pripadnicima HV-a i dočasničkih činova pripadnicima 2. pješačke pukovnije pojavila se prvi puta na MORH.



Najave