Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić u službenom posjetu Crnoj Gori

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Ministri Anušić i Grlić Raman boravit će u službenom posjetu Crnoj Gori povodom obilježavanja dana hrvatskog naroda u Crnoj Gori

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Ivan Anušić i ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman boravit će u subotu i nedjelju, 13. i 14. siječnja 2024. godine u službenom posjetu Crnoj Gori povodom obilježavanja Dana hrvatskog naroda u Crnoj Gori.

U okviru posjeta potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić sastat će se s ministrom obrane Crne Gore Draganom Krapovićem, dok će se ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman sastati s ministrom vanjskih poslova Crne Gore Filipom Ivanovićem, u Tivtu u hotelu Regent Porto Montenegro s početkom u 11 sati.

Po završetku sastanaka predviđene su izjave za medije.

Također, ministri će nazočiti Karikama, tradicionalnom misnom slavlju u Katedrali svetog Tripuna u Kotoru s početkom u 18 sati, te će sudjelovati na svečanom obilježavanju Dana hrvatskog naroda u Crnoj Gori u Auditoriumu Doma vojske u Tivtu s početkom u 20 sati.

Objava Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić u službenom posjetu Crnoj Gori pojavila se prvi puta na MORH.



Najave