Ministar Banožić na uručenju ugovora o stipendiranju učenicima 3. razreda Tehničke škole Zadar

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Ministar obrane Mario Banožić uručit će ugovore o stipendiranju učenicima 3. razreda koji se školuju za zanimanje zrakoplovni tehničar

U sklopu ovogodišnje sedme po redu Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA 2023) održat će se uručenje ugovora o stipendiranju učenicima 3. razreda Tehničke škole Zadar koji se školuju za zanimanje zrakoplovni tehničar, u četvrtak 4. svibnja 2023. godine na štandu Ministarstva obrane u sportskoj dvorani “Krešimir Ćosić” na Višnjiku s početkom u 13.00 sati.

Ugovore o stipendiranju uručit će ministar obrane Mario Banožić.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje uručenja ugovora o stipendiranju da dođu u četvrtak 4. svibnja 2023. godine u sportsku dvoranu “Krešimir Ćosić” najkasnije do 12.30 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do četvrtka 4. svibnja 2023. godine do 9 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj), broj osobne i novinarske iskaznice te broj mobitela.

Napomena: za medije koji su se već prijavili za ASDA-u 2023 vrijede postojeće akreditacije.

Osoba za kontakt je Nikolina Luketić iz Službe za odnose s javnošću i izdavaštvo, mobitel 098 561 820.

Objava Ministar Banožić na uručenju ugovora o stipendiranju učenicima 3. razreda Tehničke škole Zadar pojavila se prvi puta na MORH.



Najave