Akreditacije predstavnika medija za praćenje Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije – ASDA 2023 u Zadru

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2023/04/asda-2023-logo-c-1024x683.jpg
Akreditacije predstavnika medija za praćenje Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije - ASDA 2023 u Zadru

Pozivamo predstavnike medija koji žele pratiti izložbu vojne opreme i naoružanja ASDA u Zadru da svoju prijavu za akreditaciju pošalju na e-mail infor@morh.hr do nedjelje 30. travnja

Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA) međunarodna je izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme, koja će se održati sedmi put u Hrvatskoj i prvi put u Zadru, u sportskoj dvorani “Krešimir Ćosić” na Višnjiku od 3. do 5. svibnja 2023., pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane RH.

Riječ je o najvećoj izložbi vojne opreme i naoružanja na ovim prostorima, na kojoj se ove godine očekuje sudjelovanje rekordnog broja izlagača i to više od 200 izlagača naoružanja i vojne opreme iz 30-ak zemalja.

Pozivamo predstavnike medija koji žele pratiti izložbu ASDA u Zadru da svoju prijavu za akreditaciju pošalju na e-mail Ministarstva obrane RH infor@morh.hr najkasnije do nedjelje 30. travnja 2023. do 16 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, OIB, naziv medija, broj novinarske iskaznice i broj mobitela.

Prijavljeni predstavnici medija pravodobno će biti obaviješteni o mjestu i vremenu preuzimanja akreditacija.

Objava Akreditacije predstavnika medija za praćenje Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije – ASDA 2023 u Zadru pojavila se prvi puta na MORH.



Najave