Čestitka ministra Banožića braći Glasnović i Cernogorazu na osvojenom zlatu u streljaštvu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2023/01/img-20230123-wa0000-1024x768.jpg
Ministar Banožić uputio je čestitku ugovornim pričuvnicima Hrvatske vojske Antonu i Josipu Glasnoviću te Giovanniju Cernogorazu | Foto: Facebook

Ministar obrane Mario Banožić uputio je u ponedjeljak 23. siječnja 2023. čestitku ugovornim pričuvnicima Hrvatske vojske – vrhunskim sportašima strijelcima Antonu i Josipu Glasnoviću te Giovanniju Cernogorazu.

Na Svjetskom kupu u Maroku Josip i Anton Glasnović te Giovanni Cernogoraz nakon tri serije u kvalifikacijama s najjačim rezultatom od 213 pogodaka kvalificirali su se u finale. Naši predstavnici su slavili sa 7:1 te osvojili zlatnu medalju.

“Poštovani Antone, Josipe i Giovanni,

od srca vam čestitam na osvojenoj zlatnoj medalji.

Ovim sportskim uspjehom zlatnog sjaja još jednom ste podsjetili na neraskidivu vezu hrvatskog sporta i Hrvatske vojske, ali i na to kako se upornost i predanost uvijek nagrade i isplate.

Želim vam još puno sportskih uspjeha, da vas sportski natjecateljski duh nikada ne napusti te da i dalje budete Domovini i Hrvatskoj vojsci na čast i ponos!”.

Objava Čestitka ministra Banožića braći Glasnović i Cernogorazu na osvojenom zlatu u streljaštvu pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja