Promocija filma "Akrogrupa Krila Oluje"

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/film_05122012_v.jpg

U organizaciji 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO iz Zemunika  u Koncertnoj dvorani Kneževe palače u Zadru, 4. prosinca u kasnijim popodnevnim satima održano je premijerno prikazivanje dokumentarnog filma i spota o akrobatskoj grupi "Krila Oluje".


Petnaestominutni dokumentarac o nastanku akrogrupe, specifičnostima te jedinstvenim elementima koje izvode izazvao je iznimno zanimanje Zadrana, posebice učenika osnovnih i srednjih škola, koji su ujedno mogli uživati i u prigodnoj plesnoj točki u izvedbi Plesne skupine Glazbene škole "Blagoje Bersa“ te se družiti s članovima akrogrupe.

Film je rađen u produkciji Odjela multimedijalnih sadržaja Samostalne službe za odnose s javnošću i izdavaštvo MORH-a a cilj mu je predstaviti javnosti vrhunsku osposobljenost i letačke vještine hrvatskih vojnih pilota i popularizirati ovaj atraktivan vojni poziv kao i predstaviti široj javnosti članove akrogrupe "Krila Oluje" koja već osam godina aktivno sudjeluje atraktivnim programom na svim većim vojnim i civilnim obljetnicama u zemlji te na međunarodnim aeromitinzima.

Zahvalu svima nazočnima koji su pokazali zanimanje i uveličali ovu promociju uputio je vođa akrogrupe Matija Vrđuka a članovi akrogrupe prigodno su svima zainteresiranima dijelili i novoizišli DVD.

Nakon promocije film se nastavlja idućih sedam dana cjelodnevno prikazivati u izlogu Info- centra Turističke zajednice Zadra na Narodnom trgu.


{auto width="644" height="312" displaywidth="432"}Krila_oluje_06122012.xml{/auto}

    Promocija filma Akrogrupa Krila Oluje

  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/promocija-filma-akrogrupa-krila-oluje/film_05122012_1.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/promocija-filma-akrogrupa-krila-oluje/film_05122012_2.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/promocija-filma-akrogrupa-krila-oluje/film_05122012_3.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/promocija-filma-akrogrupa-krila-oluje/film_05122012_4.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/promocija-filma-akrogrupa-krila-oluje/film_05122012_5.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/promocija-filma-akrogrupa-krila-oluje/film_05122012_6.jpg


Priopćenja