Ministar Banožić s ministrom obrane Republike Poljske Mariuszom Blaszczakom

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Ministar Banožić primit će u Ministarstvu obrane u službeni posjet potpredsjednika Vlade i ministra nacionalne obrane Republike Poljske Mariusza Blaszczakog

Ministar obrane Mario Banožić sastat će se u četvrtak 2. veljače 2023. godine u Ministarstvu obrane s potpredsjednikom Vlade i ministrom nacionalne obrane Republike Poljske Mariuszom Blaszczakom.

Na sastanku će se razgovarati o bilateralnoj obrambenoj suradnji Hrvatske i Poljske, suradnji na multilateralnoj razini u okviru NATO-a i Europske unije te regionalnih inicijativa i projekata, kao i o ratu u Ukrajini te sigurnosnoj situaciji u području jugoistočne Europe.

Svečani doček održat će se u Ministarstvu obrane RH u četvrtak 2. veljače 2023. s početkom u 9,30 sati. Izjave za medije predviđene su nakon sastanka.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu na Trg kralja Petra Krešimira IV/1, najkasnije do 9,15 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do srijede 1. veljače 2023. do 18 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, status (fotograf/snimatelj), naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Ministar Banožić s ministrom obrane Republike Poljske Mariuszom Blaszczakom pojavila se prvi puta na MORH.



Najave