ZzP organizirao turnir odbojke na pijesku u sklopu tjedna Hrvatske vojske

  Prvo mjesto osvojila je Kadetska bojna, druga je bila ekipa Počasno-zaštitne bojne dok je treće mjesto osvojila ekipa Zapovjedništva za potporu U vojarni “1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia“ u Zagrebu, 25. i 26. svibnja 2021. godine, povodom obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske održan je […]

 

Prvo mjesto osvojila je Kadetska bojna, druga je bila ekipa Počasno-zaštitne bojne dok je treće mjesto osvojila ekipa Zapovjedništva za potporu

U vojarni “1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia“ u Zagrebu, 25. i 26. svibnja 2021. godine, povodom obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske održan je mješoviti sportski turnir u odbojci na pijesku.

Turnir je proveden u organizaciji Zapovjedništva za potporu, a na njemu su sudjelovale četiri ekipe: Počasno-zaštitna bojna, Kadetska bojna, Uprave Glavnog stožera Oružanih snaga RH i Zapovjedništvo za potporu.

Natjecanje je započelo u utorak, 25. svibnja s kvalifikacijskim turnirima. Ekipe su bile podijeljene u dvije grupe, a nakon natjecanja po grupama u srijedu, 26. svibnja 2021. godine slijedile su utakmice za prva tri mjesta.
Prvo mjesto osvojila je Kadetska bojna, druga je bila ekipa Počasno-zaštitne bojne dok je treće mjesto osvojila ekipa Zapovjedništva za potporu.

Pehare najboljim ekipama uz zapovjednika Zapovjedništva za potporu, general-pukovnika Mladena Fuzula, uručili su zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta, general-pukovnik Mate Pađen i Karla Klarić, igračica Hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije.

General Fuzul čestitao je najboljima te zahvalio svima na trudu i sportskom duhu.

Objava ZzP organizirao turnir odbojke na pijesku u sklopu tjedna Hrvatske vojske pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti