Održano sportsko natjecanje za male Vukovarce

U okviru programa natjecanja za najspremnijeg pripadnika OSRH „Memorijal bojnik Davor Jović - Prvi za Hrvatsku 2018.“, koje se u Vukovarsko-srijemskoj županiji održava od 7. do 12. svibnja 2018., u četvrtak, 10. svibnja u Vukovaru je održano natjecanje za djecu.

Polaznici vukovarskih vrtića su u organizaciji i uz pomoć pripadnika Gardijske oklopno-mehanizirane brigade HKoV-a prelazili mini stazu na kojoj su bile postavljene zapreke i rješavali su postavljene zadaće, po uzoru na natjecanje „Memorijal bojnik Davor Jović – Prvi za Hrvatsku 2018.“

Utrku su otvorile i stazu prve prešle Mirjana Kulić, ravnateljica Dječjeg vrtića „Vukovar 1“ te Ivana Mujkić, zamjenica gradonačelnika Vukovara, koja je tom prilikom zahvalila Hrvatskoj vojsci što je i najmlađim Vukovarcima omogućila sudjelovanje na memorijalu.

Zapovjednik Gardijske oklopno-mehanizirane brigade brigadni general Denis Tretinjak na kraju je čestitao na sudjelovanju i srčanosti svim malim natjecateljima, a najboljima je uručio prigodne nagrade.



 

 

Vijesti