Pripadnici HRM-a u humanitarnoj akciji “Jedni za druge”

Humanitarnoj akciji "Jedni za druge" pulske udruge "Naš San Njihov Osmijeh" odazvali su se ovog prosinca i pripadnici Hrvatske ratne mornarice

Pripadnici 2. divizijuna Obalne straže Republike Hrvatske te djelatnici vojarne “Vargarola” u Puli, sudjelovali su u humanitarnoj akciji “Jedni za druge” u organizaciji pulske udruge “Naš San Njihov Osmijeh”.

Tom prigodom prikupljena su sredstva kojima su nabavili namirnice i higijenske proizvode za kojima je izražena povećana potreba u ovo predblagdansko vrijeme.

Naime, riječ je o najvećoj humanitarnoj akciji ove udruge u kojoj djeluje više od pedeset volontera koji prikupljene namirnice potom distribuiraju onima kojima je pomoć potrebna.

Humanitarna udruga “Naš San Njihov Osmijeh” iz Pule osnovana je prije jedanaest godina u cilju promicanja humanosti, dobrote, senzibiliziranja javnosti za usvajanje vrijednosti i navika pomaganja potrebitima, posebice teško oboljeloj djeci i odraslima te socijalno ugroženim obiteljima sa više djece.

Iza ove udruge su brojne inicijative, aktivnosti i akcije, što je ovim volonterima priskrbilo niz priznanja i nagrada za njihov humanitarni rad.

Objava Pripadnici HRM-a u humanitarnoj akciji “Jedni za druge” pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti