Najbolji vojnici i dočasnici travnja, svibnja i lipnja 2020. godine

Šestero pripadnika Oružanih snaga RH dobili su priznanja za profesionalan, predan i savjestan rad te izniman doprinos u postrojbama i OS RH

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj, uručio je u četvrtak, 3. rujna 2020. priznanja najboljim vojnicima i dočasnicima Oružanih snaga Republike Hrvatske za travanj, svibanj i lipanj 2020.

Na svečanosti su, uz načelnika Glavnog stožera OS RH admirala Roberta Hranja, sudjelovali i načelnik Personalne uprave Glavnog stožera brigadni general Ivan Zelić, prvi dočasnik Oružanih snaga RH časnički namjesnik Dražen Klanjec i prvi dočasnici postrojbi iz kojih dolaze pohvaljeni i nagrađeni.

Priznanja za izvanredne rezultate postignute u svom radu primili su: razvodnik Mario Krnić (najbolji vojnik travnja), narednik Damir Vulaković (najbolji dočasnik travnja), pozornica Sara Grubić (najbolji vojnik svibnja), stožerni narednik Davor Horvat (najbolji dočasnik svibnja), razvodnik Željko Vučković (najbolji vojnik lipnja) i časnički namjesnik Siniša Šurmin (najbolji dočasnik lipnja).

Šestero pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske proglašeno je najboljim vojnicima i dočasnicima, a priznanja su dobili za profesionalan, predan i savjestan rad te izniman doprinos u svojim postrojbama i Oružanim snagama.

Ovom prilikom načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj čestitao je najboljim vojnicima i dočasnicima te istaknuo kako su njihova postignuća impresivna i za svaku pohvalu. „Vi i osobe poput vas moraju, a ja vjerujem da i jesu, uzori svima nama. Zalažem se da se vaši napori prepoznaju i da se tako motivira druge da vas pokušaju dostići ali i nadmašiti“, istaknuo je admiral Hranj.

Prvi dočasnik Oružanih snaga časnički namjesnik Dražen Klanjec rekao je kako je današnja svečanost namijenjena vojnicima i dočasnicima Hrvatske vojske koji svojim postignućima izlaze iz okvira propisanih zadaća i služe svima nama kao uzor i nadahnuće za rad.

Objava Najbolji vojnici i dočasnici travnja, svibnja i lipnja 2020. godine pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti