Dodjela odličja i pohvala djelatnicima HKoV-a

U Zapovjedništvu Hrvatske kopnene vojske u Karlovcu četvrtak, 21. prosinca 2017. godine, uručena su odličja i pohvala zaslužnim djelatnicima Hrvatske kopnene vojske te zahvalnice djelatnicima povodom umirovljenja.

Svečanosti su nazočili djelatnici iz postrojbi Hrvatske kopnene vojske, načelnici odjela i djelatnici Zapovjedništva HKoV-a.

Odličja, pohvale i zahvalnice uručio je zapovjednik HKoV-a general pukovnik Mate Ostović zajedno s načelnikom Stožera i zamjenikom zapovjednika brigadnim generalom Sinišom Jurkovićem te brigadnim generalom Borisom Šerićem. Odlukom Predsjednice Republike Hrvatske dvojici visokih časnika dodijeljeno je odličje Red hrvatskog pletera, a trojici vojnih kapelana i jednom dočasniku uručena je pohvala zapovjednika HKoV-a. Dvojici visokih časnika koji odlaze u mirovinu uručene su zahvalnice načelnika Glavnog stožera OSRH i zapovjednika HKoV-a.

Generali su se u svojem obraćanju osvrnuli na proteklo razdoblje, kao i na predstojeće zadaće te zaželjeli svima sretne blagdane i uspješnu novu 2018. godinu.

Vijesti