Pripadnicima Hrvatske vojske dodijeljeni stanovi u Kninu

Ključevi stanova uručeni su pripadnicima Gardijske mehanizirane brigade, nadnaredniku Toniju Marijančeviću i razvodniku Ivi Pejčinu

U zapovjedništvu Gardijske mehanizirane brigade u petak, 20. veljače 2020. godine upriličena je primopredaja ključeva stanova višestambenog objekta u gradu Kninu za pripadnike Gardijske mehanizirane brigade.

Ključevi stanova uručeni su nadnaredniku Toniju Marijančeviću i razvodniku Ivi Pejčinu, a uručili su im ih zapovjednik Gardijske mehanizirane brigade brigadni general Tihomir Kundid i gradonačelnik grada Knina gospodin Marko Jelić.

Pripadnicima Hrvatske vojske dodijeljeni stanovi u Kninu | Foto: HV

U toj prigodi, general Tihomir Kundid ističe kako je ovo još jedna potvrda dobre suradnje u rješavanju stambenog pitanja pripadnika Hrvatske vojske u suradnji sa Središnjim državnim uredom za obnovu i stambeno zbrinjavanje i gradom Kninom.

Nadnarednik Toni Marijačević istaknuo je: “Velikom naporom ministra obrane Damira Krstričevića pored Fonda vojne solidarnosti, ugovora na neodređeno za vojnike, povećanja plaće, vraćanja materijalnih prava, ponovno je pokrenuto stambeno zbrinjavanje djelatnih vojnih osoba. Temeljem bodovanja moja obitelj i ja dobili smo u najam stan te time riješili jedno od najbitnijih egzistencijalnih pitanja, na naše zadovoljstvo, zadovoljstvo HV-a i grada Knina. Neizmjerno smo zahvalni i dokaz smo kako se čovjek ponovno stavio na prvo mjesto”.

Pripadnicima Hrvatske vojske dodijeljeni stanovi u Kninu | Foto: HV

Razvodnik Ivo Pejčin poručio je kako mu je čast i zadovoljstvo što je kao pripadnik Oružanih snaga RH riješio stambeno pitanje za svoju obitelj uz potporu Ministarstva obrane, Središnjeg ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje te grada Knina.

Objava Pripadnicima Hrvatske vojske dodijeljeni stanovi u Kninu pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti