MORH i ove godine sudjeluje na Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Ministarstvo obrane RH i ove godine sudjeluje na Smotri Sveučilišta u Zagrebu, koja se održava od 17. do 19. studenoga 2016. godine u Studentskom centru u Zagrebu, a današnjem svečanom otvaranju nazočio je i zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" general pukovnik Slavko Barić

Zainteresiranima će se biti predstavljeni sveučilišni studijski programi Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman", Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, program civilno-vojnog školovanja za vojne pilote i dragovoljno vojno osposobljavanje.

Također, po prvi puta na Smotri Sveučilišta u Zagrebu izložen je i kompjutorski simulator letenja.

Na Smotri će se predstaviti 31 fakultet i tri umjetničke akademije Sveučilišta u Zagrebu, te druga visoka učilišta iz Zagreba i Republike Hrvatske.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizirana je  za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem informiranja budućih studenta o studijskim programima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, novim radnim uvjetima koji osiguravaju poduzetnici i kompanije, o mogućnostima i uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu, itd.

Svi zainteresirani Smotru Sveučilišta u Zagrebu mogu će posjetiti 17. i 18. studenoga 2016. godine od 10 do 18 sati, a 19. studenoga od 9 do 15 sati, u prostorijama Studentskog centra u Zagrebu. Ulaz je slobodan.

Više informacija dostupno je na službenoj stranici Smotre Sveučilišta u Zagrebu.



Vijesti