Održan uvodni sat za nastavnike vojnih studijskih programa

Povodom početka nove akademske godine na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u četvrtak, 14. rujna 2017. godine održan je uvodni sat za nastavnike na vojnim studijskim programima "Vojno inženjerstvo" i "Vojno vođenje i upravljanje".

Voditelj studijskog programa "Vojno inženjerstvo", Davor Petrinović, upoznao je nastavnike Sveučilišta u Zagrebu i djelatnike Oružanih snaga RH i HVU-a koji su uključeni u provedbu studijskih programa s načinom organizacije studija i nastave, službenom internetskom stranicom vojnih studija i njihovim predstojećim obvezama na studiju.

Novi Pravilnik o studiranju na sveučilišnim studijskim programima za potrebe Oružanih snaga Republike Hrvatske koji stupa na snagu 1. listopada 2017. godine nastavnicima je predstavio prodekan za znanost i razvoj HVU-a brigadir Mirko Jakopčić, zamjenik voditelja studija "Vojno inženjerstvo".

Prodekanica za studijske programe HVU-a brigadirka Vesna Trut, upoznala je nazočne s iskustvima iz prakse. Nakon uvodnog sata nastavnici su razgledali učionice i amfiteatre u kojima će se održavati nastava.



Vijesti