MORH na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja

Ministarstvo obrane RH  sudjeluje na 11. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja, koji se održava danas, 13. listopada 2015. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te u četvrtak, 15. listopada 2015. godine, na Sveučilištu u Rijeci.

Na ovogodišnjem Sajmu, Ministarstvo obrane RH predstavlja sveučilišne studijske programe Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ Vojno vođenje i upravljanje te Vojno inženjerstvo, zanimanje vojni pilot i dragovoljno vojno osposobljavanje.
Tom prigodom, na izložbenom štandu MORH-a, djelatnici Središnjice za upravljanje osobljem, kadeti i vojni piloti u Oružanim snagama RH (OS RH) informirat će potencijalne stipendiste o mogućnostima stipendiranja te odgovarati na upite posjetitelja s kojima će podijeliti i svoja iskustva.

Ovogodišnji Sajam organizira Institut za razvoj obrazovanja, dok je zemlja partner Slovenija, koja će svoje studijske programe i programe stipendiranja dostupne hrvatskim građanima predstaviti kroz izlaganja 16 institucija, uključujući četiri slovenska sveučilišta.

Sajam stipendija i visokog obrazovanja događaj je neprofitnog karaktera na kojem se predstavljaju stipendije, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Također, Ministarstvo obrane RH  sudjelovat će i na Smotri sveučilišta od 12. do 14. studenog 2015. godine, kao i na  6. Virtualnom Danu karijera i znanja koji će se održati od 21. do 28. listopada 2015. godine.



Vijesti