Obavijest kadetima novih studijskih programa - Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje

Vezano za početak pripremnog kampa i početak nastave za upisane vojne studije u akademskoj godini 2014./2015., Hrvatsko vojno učilište „P. Zrinski“ obavještava buduće kadete novih studijskih programa - Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje  o sljedećem:

  Dolazak kadeta u vojarnu HVU ''Petar Zrinski'' je u nedjelju, 31. 08. 2014. godine u vremenu od 16:00 do 21:00 sat, kada će biti prijem i smještaj kadeta.
    Kadeti koji dolaze javnim prijevozom, javljaju se na prijavnicu broj 1 vojarne, Ilica 256b, odakle će biti upućeni prema objektu za smještaj.
    Kadeti, koje će netko od obitelji dovesti osobnim prijevozom, trebaju se javiti na prijavnicu broj 5, ulica Črnomerec, te će automobilom moći ući pred smještajni objekt zbog iskrcaja prtljage.
    Pripremni kamp počinje u ponedjeljak, 1. rujna 2014., i traje do petka, 19. rujna 2014. godine.
    Svečana prisega kadeta i obilježavanje početka njihovog školovanja na novim studijskim programima održati će se u utorak, 16. 09. 2014., uz mogućnost nazočnosti roditelja kadeta, rodbine, prijatelja, ali uz prethodnu najavu zapovjedniku Časničke škole koju će kadeti dostaviti zapovjedniku Časničke škole.
    Kadeti mogu koristiti slobodan vikend za odlazak kući od petka, 19. rujna 2014., u 16:00 sati do nedjelje, 21. rujna 2014., u 22:00 sata.
    U vojarnu, kadeti sa sobom trebaju donijeti pribor za osobnu higijenu, osnovnu garderobu za slobodno vrijeme i izlazak u grad, te osnovnu sportsku opremu (s nošenim tenisicama).
    Nastava počinje u ponedjeljak, 22. rujna 2014., u 08:00 sati, prema rasporedu koji će prethodno biti objavljen.
    Sve ostale informacije kadeti će dobiti tijekom provedbe pripremnog kampa.

Svim kadetima novih studijskih programa - Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, želimo sretan dolazak i ispunjenje svih kadetskih očekivanja.

 

 

 



Vijesti