Najbolji dočasnici i vojnici drugog kvartala 2013. u HRZ i PZO

U Zapovjedništvu HRZ i PZO, danas, 11. srpnja 2013. godine  uručene su plakete najboljim vojnicima i dočasnicima iz postrojbi HRZ i PZO.

Najboljim vojnicima proglašeni su razvodnik Stjepan Ivančić, ujedno najbolji vojnik OS RH za mjesec travanj, djelatnik voda vojne policije iz Zapovjedne satnije HRZ i PZO i razvodnik Šime Vrsaljko, zrakoplovni mehaničar Eskadrile aviona iz 93. zrakoplovne baze u Zemuniku Donjem.

Najboljim dočasnicima su proglašeni skupnik Ivan Milat, zrakoplovni tehničar Zrakoplovno – tehničke bojne, 93. zrakoplovne baze, stožerni narednik Dragan Jovanović, zapovjednik desetine za komunikacijsku potporu Sektorskog operativnog središta Split iz sastava bojne ZMIN te skupnik Jurica Cvitković, zrakoplovni tehničar za zrakoplovno naoružanje u Eskadrili borbenih aviona, 91. zrakoplovne baze.  Najbolje vojnike i dočasnike primio je zapovjednik HRZ i PZO, brigadni general Dražen Ščuri koji im je zahvalio na trudu, čestitao na izboru za najbolje djelatnike, te  istaknuo važnost i prednosti ovakvog vrednovanja rada stručnog tehničkog kadra za tehničku granu kao što je HRZ i PZO.  Poželio im je puno uspjeha u budućem radu i izrazio uvjerenje kako će se i u budućem razdoblju vrednovati djelatnike po njihovom profesionalizmu i predanosti.

U ime nagrađenih dočasnika i vojnika zahvalio se najbolji vojnik mjeseca svibnja, razvodnik Šime Vrsaljko, rekavši da je počašćen ovim izborom te da se nada kako će  u budućnosti status vojnika koji se primaju na određeno vrijeme biti bolje riješen, a na obostranu korist, sustava OSRH i djelatnika, vojnika.



Vijesti