Završeno 12. prvenstvo OS RH u malom nogometu

Prvenstvo Oružanih snaga Republike Hrvatske u malom nogometu održano je od 30. lipnja do 3. srpnja 2014. godine. u Sportskoj dvorani „Grabrik“ u Požegi, u organiziciji Zapovjedništva za obuku i doktrinu „Fran Krsto Frankopan“ Osijek.

Natjecali su se pripadnici Glavnog stožera OS RH, Bojne za specijalna djelovanja (BSD), Hrvatske ratne mornarice (HRM), Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO-a), Zapovjedništva za obuku i doktrinu "Fran Krsto Frankopan" (ZOD), Središnjice za elektronsko izviđanje (SEI), Gardijske oklopne motorizirane brigade (GOMBR), Gardijske motorizirane brigade (GMTBR), Vojno-obavještajne bojne (VOB), Pukovnije Vojne policije (VP) i Pukovnije veze.

Titulu najbolje malonogometne ekipe Oružanih snaga Republike Hrvatske u 2014. godini osvojili su pripadnici HRM-a. Drugoplasirana je ekipa ZOD "F.K.F.", dok su treće mjesto osvojili nogometaši GOMBR-e.

Na prigodnoj svečanosti pobjedničke pehare i nagrade najboljima uručio je izaslanik Načelnika glavnog stožera OS RH, brigadni general Blaž Beretin, zapovjednik ZOD "F.K.F.".

Čestitavši pobjednicima natjecanja, general Beretin je podsjetio na važnost stalnog razvijanja športa i športske kulture u postrojbama Hrvatske vojske.

 Oni koji su se uz vojnički poziv opredijelili za športski način života, svjesni su napora i odricanja koje od njih zahtjeva natjecateljski šport, ali i svega onoga lijepog što sobom donosi druženje i radost natjecanja, pa i pobjeđivanja, uz poštivanje univerzalnih etičkih načela, naglasio je general Beretin.




Vijesti