Općina Jasenice nagradila Bojnu za logističku potporu ZzP-a

Bojni za opću logističku potporu, Zapovjedništva za potporu dodijeljena je godišnja nagrada općine Jasenice "Don Mate Nekić" za pruženu pomoć stanovnicima općine u dostavi vode tijekom ljetnih mjeseci 2012. godine.


Ova nagrada, zahvala je Bojni za opću logističku potporu za izniman doprinos i postignuća na području socijalnog i gospodarskog života u općini Jasenice, gdje je zbog dugotrajnih suša tijekom 2012. godine pružena potpora u dostavi vode obiteljskim i poljoprivrednim gospodarstvima tijekom mjeseca travnja, kolovoza i rujna, kada su pripadnici postrojbe stanovnicima općine dostavili oko milijun litara vode.

Nagradu je zapovjedniku Bojne za opću logističku potporu, pukovniku Marinku Nekiću uručio predsjednik Općinskog vijeća općine Jasenice Martin Baričević na svečanoj sjednici Općinskog vijeća održanoj 19. siječnja 2013. godine povodom dana općine Jasenice, a u spomen na akciju "Maslenica". Svečanoj sjednici, u ime Zapovjedništva za potporu nazočio je i zapovjednik ZzP-a general bojnik Mate Ostović.

Godišnja nagrada "Don Mate Nekić" Općine Jasenice dodjeljuje se fizičkoj ili pravnoj osobi za doprinos i postignuće od iznimnog značaja za Općinu Jasenice iz područja gospodarstva, znanosti, kulture, zdravstva, socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja, sporta, tehničke kulture, zaštite okoliša ili drugih djelatnosti.




Vijesti