Članovi Krila oluje posjetili zajednicu Cenacolo

Akrobatska grupa Krila Oluje iz sastava Eskadrile aviona 93. zrakoplovne baze HRZ-a i PZO-a posjetila je u ponedjeljak, 2. lipnja 2014., Udrugu Sveti Lovro   iz Terapijske zajednice Cenacolo u Biogradu na moru.

Susret pilota i članova zajednice koji se odvikavaju od opojnih droga organiziran je nakon što su novčani iznos Nagrade Grada Zadra članovi grupe Krila Oluje donirali toj zajednici. Tijekom posjeta domaćini su se zahvalili pilotima na daru te im prezentirali svoj program i aktivnosti, iznoseći i osobna svjedočanstva.

Vođa Krila Oluje bojnik Matija Vrđuka istaknuo je kako im je glavni motiv bio novčanu nagradu usmjeriti nekome tko je u potrebi, a kada su čuli kako zajednica skrbi isključivo o radu svojih članova željeli su ih podržati i pružiti potporu na njihovom putu i novom početku života.

"Još smo pod snažnim emocijama nakon ovog posjeta i susreta s približno našom generacijom. U svakom slučaju, jedno vrijedno iskustvo i bogatstvo što smo imali prigodu čuti najprije tužne životne priče, koje su ovdje doživjele preokret te sada zrače snagom optimizma i novog poleta, i stoga nam je svima neizmjerno drago što smo upoznali ovu zajednicu i pružili im podršku", naglasio je Vrđuka.         

]                       



Vijesti