Pripadnici gombr-e na atletskoj utrci "12. redarstvenika"

Pripadnici Gardijske oklopno mehanizirane brigade HKoV-a sudjelovali su u četvrtak, 2. svibnja 2013. godine, na Memorijalnoj atletskoj utrci "Dvanaest redarstvenika" koja je održana na stadionu HNK "Cibalia" u Vinkovcima, u sklopu programa obilježavanja 22. obljetnice pogibije 12 redarstvenika u Borovu Selu.

Na ovom atletskom memorijalu već tradicionalno sudjeluju učenici osnovnih i srednjih škola Vukovarsko-srijemske županije, te pripadnici Hrvatske vojske i policije natječući se u simboličnih 12 utrka, sukladno svojim kategorijama.

Ovoj svečanosti je nazočno i zapovjednik gombr brigadni general Siniša Jurković i veći broj pripadnika gombr koji su zdušno bodrili sve sudionike utrka. U jedanaestoj (11.) po redu utrci sudjelovalo je 30 pripadnika gombr-e HKoV-a predstavljajući Oružane snage RH, a stazu od 2000 metara najbrže su istrčali kao trećeplasirani (3.mjesto) skupnik Nikola Božić, drugoplasirani (2.mjesto) razvodnik Stevo Kobac te prvoplasirani i pobjednik ove utrke razvodnik Danijel Pastor.






Vijesti